Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Triangle feirer 40 år og lanserer to flotte jubileumsmodeller!

Triangle feirer sine første 40 år og relanserer to modeller som har vært med fra merket i en mannsalder: Comète 40th og Antal 40th. 

Begge modellene har fått en nyutviklet diskantdriver av magnesiumlegering. Comète 40th har en nyutviklet papirbasert bass/ mellomtone-enhet, som igjen brukes som dedikert mellomtone enhet i Antal 40th. Antal 40th har i tillegg to solide nyutviklede bassdrivere basert på en kompositt bestående av papir og karbonfiber og som har et meget kraftig magnetsystem. Her er det snakk om betydelige oppgraderinger fra standardmodellene!

Comète 40th er en kompakt gledesspreder av en høyttaler med en fenomenal lydgjengivelse. Comète 40 er påkostet fra innsiden og ut: påkostet delefilter, god internkabling, heftige elementer og et rålekkert kabinett laget av førsteklasses materialer. Dette er en kommende klassiker blant stativhøyttalere for den ekte hi-fi entusiasten som vet hva god lydkvalitet handler om.

Jubileumsmodellen Antal 40t er en kompakt kruttønne: den byr på solid bassdynamikk fra det 113 cm høye og slanke og ikke minst stive kabinettet (de veier 27 kg hver!). Antal Ez har røtter tilbake til 1994 og er nå reinkarnert i sin 8. utgave. Antal 40th er en lettplassert høyttaler som egner seg i rom mellom 30 og 50 m². Den byr på spilleglede og et stort og detaljrikt lydbilde preget av enorm spilleglede!

Begge modeller kommer i to nye finisher, Santos og Sycamore. Santos er en lekker mørkebrun finish som er høyglanslakkert. Sycamore (på norsk platanlønnetre) er lettere i stilen og er en lys satinlakkert finish som kler ethvert stilsikkert skandinavisk hjem. Begge modeller har tidsriktige detaljer i rosegull. Begge finisher er basert på førsteklasses trefiner og er et resultat av solid håndverk. Driverne i de to modellene er montert ved Triangle sin fabrikk i Soissons utenfor Paris.

Da Triangle ble etablert i 1980 av Renaud De Vergnette så var ønsket hans å gjengi lyden på en dynamisk måte og med stor grad av realisme. Antal og Comète 40th har en rekke forbedringer som sikrer dette. De har bedre oppløsning, tightere lyd og ikke minst et større lydbilde enn standardmodellene. Først og fremst skyldes dette bedre elementer, kombinert med et mer påkostet delefilter, bedre internkabling og oppgraderte terminaler for høyttalerkablene. I tillegg har det blitt brukt samme solide MDF-kvalitet som i toppseriene Signature og Magellan, kabinettene har en ekstrem kvalitet til denne prisen. 40th modellene er kommende klassikere!

Til Comète er det også lansert et matchende stativ S04 40th som har de samme designelementene som er på høyttalerne. 

Høyttalerne er i handel nå og kan bestilles fra i dag.

Priser:

Comète 40th 16990,-

S04 40th høyttalerstativ 2995,-

Antal 40th 32990,-

Relaterte produkter

Meny

Innstillinger