Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Nye platespillere fra Dual nå hos Lydglede

I første omgang får vi leveranse av spillerne CS 418 og 518 til hhv 4995 og 6495. Dette er manuelle spillere som har beltedrift. Hovedforskjellen på 418 og 518 er at 518 får Twin Gimbal tonearm. I desember regner vi med at CS 429 er på plass, og den bygger på arm og plinth fra 418, men får helautomatikk med start og stopp-funksjon og ikke minst et hyggelig prispunkt på 6295 som er meget bra for en spiller med såpass høy funksjonalitet. Alle disse tre modellene leveres med Ortofon 2M Red pickup som er velkjent for sin gode lydkvalitet.

I desember kommer også entusiastmodellen CS 618Q som får direktedrift og halvautomatikk (armen går opp etter endt avspilling av skiven). Denne får også Twin Gimbal armen og leveres med anerkjente Ortofon 2M Blue som pickup og en meget attraktiv startpris på 9995. Vi tror at CS 618Q kan være et meget potent og godt valg for den semi-audiofile som vil ha en god spiller basert på know-how, byggekvalitet og enkel betjening men som ikke koster "det hvite utav øyet".

På disse 4 modellene over har du utskiftbart headshell i standard-sokkel, så det er lett å skifte pickup om du vil. Alle modeller får også enkel betjening av hastighet via bryter som er godt merket på toppen av plinthen.

Vi har også gleden av å lansere Primus Maximus. Det ligger jo i navnet at dette er en toppmodell, og det er det. Noen høydepunkter på Primus Maximus:

  • Direktedrift utviklet inhouse med en meget forseggjort motorstyringsløsning. 24V spenning for driften gir nok kraft til jevn gange.
  • Ekslusiv trefinér som du velger selv i en katalog som vi sender på forespørsel
  • Tonearm sandwichkonstruksjon: indre rør i aluminium og det ytre i karbonfiber
  • Påkostet medfølgende tonearmskabel til DIN-sokkel
  • Leveres med Fine Line slipte Ortofon Quintet Bronze.
Relaterte produkter
kr 6,990.00
CS 418 er en ny modell som ble lansert i 2021, og er en manuell platespiller med ferdigjustert 2M Red pickup fra Ortofon, MDF-plinth, aluminiumstallerken, DC-motor og beltedrev. Spilleren har innebygget...
kr 9,990.00
CS 518 er en ny modell som ble lansert i 2021, og er en manuell platespiller med ferdigjustert 2M Red pickup fra Ortofon, MDF-plinth, aluminiumsplate, DC-motor og beltedrev. Spilleren har innebygget...
kr 8,990.00
CS 429 er en ny modell som ble lansert i 2021, og er en helautomatisk platespiller med ferdigjustert 2M Red pickup fra Ortofon, MDF-plinth, aluminiumstallerken, DC-motor og beltebasert drivverk som også har start og...

Meny

Innstillinger