Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

3xårets produkt i Stereo+

Av

I årets produktkavalkade fra Stereo+ tok våre produkter fra Triangle og Primare hele 3 priser som årets beste!

I klassen Nettverksspillere fikk Primare NP5 mk2 fortjent prisen som en av årets beste. NP5 mk2 er et Kinder-egg av en nettverksspiller. Den er basert på Google Chromecast teknologi, har Apple Airplay og er også Roon Ready og har blåtann-mottaker. Samtidig er den uhyre enkel i bruk og oppsett og den er også i stand til å styre eldre Primare-produkter via RS-232 porten på baksiden. 

I stativhøyttalerklassen, så fikk Triangle Cométe 40th Anniversary prisen. Denne høyttaleren er et unikum når det kommer til spilleglede og lydkvalitet, og vil lett gi deg taktbevegelser i rockefoten når du lytter. Fantastisk byggekvalitet til prisen og rett og slett et varp til prisen. 

Den store overraskelsen kom med Triangle Elara LN01A, en kompakt rakker av en aktiv høyttaler med et for størrelsen gigantisk lydbilde. Dette er en kruttønne som har blåtann, LP-spillerinngang og subwooferutgang - rett og slett et komplett stereoanlegg i budsjettklassen. Vi feirer prisen med 1000,- i avslag på disse ut mars.

Det er virkelig kjekt når anmelderne er like begeistret som oss for de produktene vi har i porteføljen. Dette er et resultat vi i Lydglede skal feire:)

Magasinet kan leses i sin helhet her (ekstern link): Stereo+ nr 1/ 2022

Relaterte produkter
kr 6,990.00
Utrolig liten, men potent nettverkspiller. NP5 fra Primare er Roon Ready og gir deg full Prisma-funksjonalitet med blant annet Spotify Connect, AirPlay 2, Chromecast built-in, Bluetooth, tilgang til over 160...

Meny

Innstillinger