Atacama Cyclone 6 høyttalerstativ

Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet.

Les merShow less
kr 2,995.00
På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

Atacama Cyclone 6 høyttalerstativ


Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet. Lydglede fører hele deres sortiment. Mange av møblene kan tilpasses både med tanke på bredde, høyde og dybde. Kontakt oss for tilbud.

Cyclone 6 Høyttalerstativ leveres med en base i solid eik som hjelper å minimere mekanisk resonans, selve røret er 50.8mm og er sentrert på toppen av basen. Røret kan fylles med Atacama Atabites slik at vekten økes og at man får et ennå mer stabilt stativ. Vi har valgt å lagerføre Cyclone 6 i sort med mørk eik base, men stativet kan også spesialbestilles i hvit og med lys eik base. Ta eventuelt kontakt for tilbud.

Cyclone 6 er 615mm høy men se bilde for flere dimensjoner.

Det følger med 6mm BZP Spikes og låseskruer for å stabilisere basen mot underlaget og Micro Gel Pads til å plassere mellom topp-platen og høyttalerne både for å minimere vibrasjoner og forhindre at høyttalerne faller av stativet.

Vi anbefaler tilbehøret HD-L FLOOR SPIKE SHOES som parkettbeskyttere til disse stativene.

Les merShow less
Produktdetaljer
CYC6
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Relaterte produkter
kr 595.00
Atacama Atabites er små metallkuler som benyttes som fyllmasse til høyttalerstativer. Dette gir stativet mer vekt og demper vibrasjoner i stativet. Kulene er dekket av sink slik at de ikke skal korrodere over tid....

Meny

Innstillinger