Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Strømkabel AC-1204 AIR C13/C15 eller C19 - Reference - In-akustik

AC-4004 HQ har totalt 4 ledere med et samlet tverrsnitt på 2x1,5mm² flettet i den anerkjente og lett gjenkjennelige Air Helix Strukturen som er varemerket til tyske In-akustik. Hver og en kabel er møysommelig testet etter strenge normer av sikkerhetshensyn. Dette er kabelen du velger om kun det beste er godt nok! AC-1204 er utstyrt i begge ender høykvalitets industrikontakter av påkostet kvalitet. Kablene lages på bestilling og for hånd hos in-akustik i Tyskland.

Kan leveres med C15 og C19 Schuko-kontakter. Ta kontakt dersom du er i tvil om varianten du skal bestille.

Les merShow less
kr 5,995.00
Lengde
  • 1.0m
  • 1.5m
  • 2.0m
  • 3.0m
Plugg
  • SCHUKO - C19
  • SCHUKO - C15 (C13)
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Beskrivelse

Strømkabel AC-1204 AIR C13/C15 eller C19 - Reference - In-akustik

Den store utfordringen

Den store utfordringen for strømkabler er extreme strømtopper. Disse er forårsaket av de tilkoblede enhetene i seg selv i det strømmen skal konverteres i apparatet fra AC til DC (fra vekselstrøm til likestrøm), fordi kondensatorene i strømforsyningen kun kan lades når den tilførte spenningen er større enn den spenningen som er i kondensatoren i seg selv - og det er kun i et kort øyeblikk at spenningstoppen er lik den som kommer fra nettspenningen i vegguttaket. Det som da blir igjen er strømtopper som når de måles ser ut som nåleformede pulser i et strømdiagram og som er flere ganger større enn det enheten som skal ta i mot strømmen er angitt til å håndtere. Fordi kondensatorene lades ut frem til neste topp kommer, så skjer dette repetitivt 100 ganger i sekundet ved 50Hz og 120 ganger i sekundet ved 60Hz strømfrekvens. Disse strømtoppene forårsaker en serie av uønskede effekter. For det første forårsaker de betydelige spenningstopper og derfor effekttap gjennom linje og overføringsresistansen. På den andre siden skaper de også sterke magnetfelt som på grunn av den bratte stigningen på strømkurven leder til en betydelig skinneffekt selv ved relativt lav strømfrekvens. Derfor blir det samlede tilgjengelige tverrsnittet i lederen redusert betydelig. Videre så forårsaker magnetfeltet som oppstår forstyrrelser til andre enheter i nærheten. Spesielt i krevende og dynamiske passasjer i musikken stilles det derfor krav til strømforsyningen og strømkabelen for at en skal oppnå gode arbeidsbetingelser i for eksempel en effektforsterker, forforsterker eller streamer.

Multilederdesignet til in-akustik motvirker de uønskede effektene

Refererence AC-1204 AIR strømkabelen er spesielt utviklet for å brukes i high-end systemer og er basert på in-akustik sin legendariske Air teknologi med Helix-strukturen. kabelen har flere sofistikerte detaljer i konstruksjonen som motvirker de uønskede effektene som er beskrevet over. Kabelen har multi-leder design i Helix-struktur som motvirker de overlappende magnetfeltene. Oppdelingen i flere tynnere og separerte ledere reduserer skinneffekten. På den måten så er større deler av det samlede tverrsnittet tilgjengelig for bruk. I tillegg er kabelen skjermed med en strømpe i fortinnete kobbertråder. Dettte beskytter øvrige audiokomponenter mot gjenværende interferens.

Sikkerhet først!

Hver og en Reference AIR strømkabel er testet og inspisert nøye. Kabelen testes for funksjonalitet, isolasjon og høyspenning. Resultatene fra hver kabel loggføres og hver eneste kabel er dokumentert og serienummerert.

AIR HELIX designet - et varemerke fra in-akustik

AIR Helix konstruksjonen er absolutt unik. For å komme så nærme så mulig til luft som isolator utviklet in-akustik en spesiel klips som er koblet til neste klips og som med sine små hull sørger for å holde lederne fri fra ytterisolasjonen og viktigst av alt i en lik avstand mellom dem for å redusere kapasitansen.

Spesifikasjoner:

  • CE godkjent
  • Leveres med nummerert sertifikat
  • Oppgitt spenning: 250 V
  • AC strøm opptil 16 A

Dokumenter (pdf):

Les merShow less
Produktdetaljer
4001985520305
Relaterte produkter
kr 9,000.00
Reference NF-1204 er en av in-akustik sine premium-signalkabler og den lages for hånd i Tyskland. Kabelen hører til Air-serien og den har den anerkjente AIR HELIX-konstruksjonen som sørger for at ledererne knapt er i...

Meny

Innstillinger