Q Acoustics i Norge

Av

Lydglede har nå eksklusiv avtale om distribusjon av Q Acoustics sine klasseledende produkter i det norske markedet. Q Acoustics er en av de ferskeste produsentene i markedet og ble etablert i 2006. Firmaet har på den korte tiden det har vært i drift rukket å ta flere EISA-priser og har også fått utallige gode tester og anmeldelser på de ulike modellene i sortimentet sitt. Q Acoustics styrker Lydglede sitt sortiment med kvalitetsprodukter.

Avbildede Concept 500 (helt øverst) er deres toppmodell og vant EISA-prisen for årets gulvstående høyttaler i 2017/2018. Dette er en toppmodell med avansert teknikk og som regnes for å være et virkelig godt kjøp. Flere, blant annet sagnomsuste Ken Ishiwata, sammenligner Concept 500 med modeller til både 2 og 3 ganger prisen. Ta gjerne en titt på videoen under for mer info om denne modellen.

Q Acoustics er ikke som andre høyttalerprodusenter. De er et ungt selskap etablert i 2006. Det faktumet at de ikke har arv eller tradisjoner som må taes høyde for under produktutviklingen mener de selv er en del av hemmeligheten bak deres suksess. Q Acoustics tar i bruk en rekke innovasjoner i sine kabinettkonstruksjoner. Concept-serien har for eksempel Gelcore-kabinetter. Gelcore er en elastisk masse som legges mellom kabinettlagene, og materialet har den unike egenskapen at det ikke herder. I Concept 300 og 500 er det to lag med Gelcore og tre lag med MDF. I tillegg brukes det Helmholtz trykkutjevningstuber i flere av de gulvstående modellene og i alle modeller er det P2P-avstivning som sørger for avstivning av de kritiske punktene i selve kabinettet.

Q Acoustics har høyttalere i flere prisklasser, og den nye 3000-serien (kinopakken er avbildet over, den gulvstående 3050i ble kåret som EISA-vinner i klassen årets høyttalerkjøp). Søskenmodellene Concept 20 og Concept 40 er noen av bransjens mest premierte produkter. I tillegg leverer Q ACoustics kompakte og konevennlige sub-satelittsystemer (premiert i en årrekke) og selvfølgelig har de også et fint sortiment av installasjonsprodukter (in wall og in ceiling) samt utendørshøyttalere. Samtlige modeller fra Q Acoustics har usedvanlig bra byggekvalitet sett i forhold til pris. Her er det lagt vekt på førsteklasses finish, fiffige løsninger og bruk av materialer med lang levetid.

Les mer om Q Acoustics her.

Meny

Innstillinger