Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Phonar Veritas Match Air P9 - Aktive Gulvstående høyttalere - Par

Veritas Match Air P9 er det nyeste tilskuddet i Match Air serien til tyske Phonar. En aktiv stuevennlig høyttaler med en kompromissløs lydopplevelse. Pris per par.

Les merShow less
kr 85,990.00
Farge
 • Svart høyglans
 • Hvit høyglans
 • Valnøtt høyglans
Produseres på bestilling: 14dagers levering
Merke:
Beskrivelse

Phonar Veritas Match Air P9 - Aktive Gulvstående høyttalere

Phonar Akustik GmbH ble startet i den tyske provinsen Schleswig-Holstein nær grensen til Danmark for nesten 40 år siden. Helt siden oppstarten i 1983 har Phonar bygget høyttalere av ypperste kvalitet. Hos Phonar er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Hver høyttaler, hvert element, monteres fra begynnelse til slutt, for hånd, av en dedikert medarbeider på fabrikken i Tarp. Merket bruker høyttalerelementer fra Scan-Speak og Peerless, internkabling fra Wireworld og delefilerkomponenter fra Intertechnik og Mundorf. Alle seriene Lydglede.no tilbyr er håndbygget i Tyskland.

Phonar Veritas P9 Match Air er det nyeste tilskuddet i Match Air-serien til Phonar. En stuevennlig aktiv høyttaler med en kompromissløs lydopplevelse til en fornuftig pris. Fullspekket med høykvalitetkomponenter i et utrolig flott kabinett. Slektskapet til storebror og toppmodell P10 Match Air er påfallende.

P9 Match Air er på mange måter definisjonen av tysk ingeniørkunst. Denne aktive høyttaleren benytter den annerkjente 26mm Ringradiator-diskanten fra ScanSpeak, som mottar lovord over hele verden. Diskantelementet er plassert midt mellom to 13 cm mellomtoner fra Peerless sin annerkjente HDS serie og to kraftige 16cm basselementer fra samme serie. Systemet er satt opp i et såkalt double D’Appolito configuration hvor alle elementene er nøye stilt opp på den vertikale frontbaffelen som heller forsiktig bakover. Denne fysiske symmetrien bidrar til å fjerne uønskede tidsforsinkelser mellom elementene. Frontbaffelen er med andre ord ikke bare en fryd for øyet, den er nøye gjennomtenkt og kalkulert. 

FORSTERKERMODULEN
Den digitale forsterkermodulen leverer hele 320watt med effekt, kontrollert av en digital DSP. Den er tunet til perfeksjon for å gi optimal drift av hvert enkelt element. Match Air serien benytter det standardiserte WiSA formatet som nå blir mer og mer brukt av bransjens mest anerkjente produsenter. WiSA sikrer trådløs overføring av høyoppløste lydsignaler. Den inkluderte HUBen har rikelig med tilkoblingsmuligheter inkludert Spotify ConnectChromecast og HDMI-Return som tillater deg å gjøre dette til et trådløst anlegg som styres direkte fra fjernkontrollen til TVen. hele 10 ulike filtervalg på den digitale modulen vil gjøre det enkelt for deg å få optimal lyd i stuen, selv i krevende akustiske rom.

Pakken inneholder:

- 2x Veritas P9 Match Air
- 1x Platin HUB
- Fjernkontroll ( som viser volumet)
- 8xSpikes

P9 Match Air er for deg som ønsker deg et førsteklasses stereosystem som er i stand til å gjengi musikk med full styrke i hele frekvensregisteret.

Spesifikasjoner:

 • Konstruksjon: double D’Appolito
 • Bass: 2x16cm
 • mellomtone: 2x 13cm 
 • Diskant: 26mm Ringradiator
 • Frekvensområde: 24-27.000Hz
 • Innebygget forsterkereffekt: 320w pr. høyttaler
 • Trådløs 24bit / 96Khz trådløs overføringsteknologi
 • Størrelse: 115x22x33 (HxBxD)
 • Vekt per stk: 37kg

Dokumenter (pdf):

Les merShow less
Produktdetaljer
Match Air P9

Meny

Innstillinger