Primare I25 Prisma testet i Hi-Fi Choice: anbefales entusiastisk!

Av

Nylig ble Primare I25 Prisma testet i det svært anerkjente magasinet Hi-Fi Choice. I25 Prisma er en Primares nest kraftigste integrerte forsterker med kraftig klasse D-forsterkerløsning på 2x100W, innebygget DAC med AKM-chipsett og Primare sin egne Prisma-strømmeløsning som blant annet støtter Apple Airplay 2 og Google Chromecast. 

Anmelderen er svært begeistret for lydkvalitet, grensesnitt i strømmefunksjoner og byggekvalitet og konkluderer med at forsterkeren kombinerer Analogue and digital in graceful harmonyThat perfectly sums up the Primare 125 Prisma. Enthusiastically recommended.” 

Som alltid når Primare testes så beskrives byggekvaliteten som meget bra og ikke minst så trekkes det frem at dette er en modulær forsterker. Men det viktigste er jo lyden, og anmelderen beskriver lydsignaturen meget godt:

Clarity, speed, grip, strong dynamicsneutral tonality – the Primare has all its hi-fi ducks perfectly aligned in a row. If you like a sound that’s fast, opencleancleardynamically expressive and devoid of manipulative emphasisthe I25 Prisma ticks all the boxes. 

Testen kan lastes ned her: 

Primare I25 Prisma test fra Hi-Fi Choice

Og om man er i lesemodus og sugen på ny forsterker, så kan det jo være greit å ta en titt på Hi-Fi+ sin like rosende omtale fra 2019: 
I25 Prisma er på lager og leveres uten ekstra kostnad på døren hjemme ved bestilling. Send oss en mail om du har spørsmål eller trenger innbyttetilbud: info@lydglede.no
Relaterte produkter
kr 29,995.00
I25 DAC er den rimeligste forsterkeren til Primare med den kritikerroste UFPD2-teknologien som byr på overlegen lydkvalitet i prisklassen rundt 30.000. Har du allerede en streamer du er fornøyd med, eller primært...
Relaterte artikler

Meny

Innstillinger