EISA-pris til Primare

EISA-prisene deles ut av EXPERT IMAGING AND SOUND ASSOCIATION (EISA) som er en sammenslutning av journalister fra de viktigste lyd- og bildemagasinene i verden. Fra Norge er det Stereo+ som deltar. EISA-prisene har blitt delt ut siden 1982 og er en av de ypperste utmerkelsene i bransjen.

Primare er kanskje verdens mest innovative elektronikkprodusent om dagen. De siste 10 årene har de stått i spydspissen for utvikling og implementering av klasse D-forsterkerteknologi i sine produkter. I fjor lanserte Primare sin integrerte forsterker I15 Prisma. Kombinasjonen av det nye 3/4-dels høykvalitets-kabinettet, Hypex-forsterkerteknologi og strømmemodulen Prisma gjorde rent bord hos EISA-jurien, den ble kåret til årets forsterker 2018-2019.

I år har de gjort det igjen - og denne gangen med cd-spilleren CD35 Prisma og den integrerte forsterkeren I35!
Stereo+ skriver om kåringen:

"Som mottakere av en tidligere EISA-award fortsetter Primare sine vinnertokter med sin I35 forsterker og CD35 Prisma CD / Nettverksspiller. Forsterkeren er enkel, men den helt analoge konstruksjonen låter fantastisk og har masse krefter takket være selskapets forsterkerteknologi UFPD2."

Svært godt levert av Primare

Kombinasjonen av en førsteklasses CD-spiller med Prisma innebygget og Primares største integrerte forsterker I35 gjør rent bord. Den spiller med en musikalitet og tyngde som ikke tidligere har vært å oppdrive i denne prisklassen. Denne pakken leverer timesvis med lytteglede og er naturligvis designet slik at alt kan styres med én og samme fjernkontroll. Den innebygde trigger-løsningen gjør at hele systemet skrur seg på automatisk ved et enkelt trykk. Begge disse produktene er modulære, så ønsker man førsteklasses lydkvalitet, men ikke har behov for CD-spiller, kan man kjøpe seg en I35 Prisma. Foretrekker du derimot et fullanalogt oppsett uten innebygget streaming, kanskje er du en som foretrekker LP? Da lar du være å bruke penger på strømmemodulen Prisma, og kjøper deg et førsteklasses RIAA-trinn i stedet (Gjerne primares referanse-RIAA R35).

Oppgrader underveis om du ikke trenger DAC eller Prisma nå

Primare tilbyr modulbaserte produkter og modellene i 35-serien kan oppgraderes til Prisma funksjonalitet. Det betyr at en kan starte med for eksempel en I35 dersom en allerede har en streamer, CD-spiller eller annen kilde fra før, I35 har analoge innganger. Dersom en senere ser behovet for digital til analogkonverter (DAC), så kan DAC-kortet kjøpes og installeres i etterkant. Vil en ha Prisma-funksjonaliteten, så kan en da i neste steg kjøpe og installere Prisma-kortet. 

Prisma-modulen gir fantastiske muligheter for avspilling av musikk fra ulike kilder

Prisma strømmemodulen gir sømløs integrasjon mot Spotify Connect, Google Chromecast, Apple Airplay og streaming over UPnP/DLNA. I tillegg har Prisma-modulen Bluetooth. Prisma-modulen har selvfølgelig også egen app for nettbrett (kommer snart for smarttelefoner) og vil også i løpet av kort tid være Roon Ready og ha støtte for styring via Control 4 samt få Apple Airplay 2. Prisma gir også muligheter for multirom takket være multirom i Prisma i seg selv, via Chromecast-teknologien og på sikt også Airplay 2.


Prisma gjør også førstegangsinstallasjonen enkel, kjøper du for eksempel en forsterker med Prisma-kortet forhåndsinstallert går kort tid fra du har pakket den opp og til du kan strømme: Koble til høyttalerne dine, skru på forsterkeren og installer den med Google Home på få minutter. Den dukker automatisk opp som høyttaler i Spotify eller Tidal og det eneste du trenger å gjøre er å finne favorittmusikken din og trykke play.

EISA-pakken er I35 + CD35 Prisma. Husk at du har 30 dager åpent kjøp, fri frakt og fri retur. Ønsker du å vite mer eller har spørsmål?

  TA KONTAKT!

Merkelapp: primare, Primare Prisma, EISA
Relaterte produkter
kr 38,995.00
I35 DAC er sammen med I35 Prisma toppmopdellene av integrerte forsterkere fra Primare. I35 DAC har alt som Prisma-varianten har utenom streaming. Har du allerede en streamer du er fornøyd med, eller primært lytter til...
kr 29,995.00
CD35 Prisma er Primare sin absolutt beste og mest fleksible CD-spiller gjennom tidene. Den er utstyrt med et svært stillegående drivverk i referanseklassen og kombinerer dette med en svært vellydende digital til...
kr 34,995.00
I35 er toppmopdellen av integrerte forsterkere fra Primare. Dette er utgaven uten DAC og Prisma-strømmemodulen, og er derfor en ren analog integrert forsterker uten digitale innganger. UFPD2-teknologien byr på...
kr 25,995.00
CD35 er Primare sin absolutt beste og mest fleksible CD-spiller gjennom tidene. Den er utstyrt med et svært stillegående drivverk i referanseklassen og kombinerer dette med en svært vellydende digital til...
Relaterte artikler

Meny

Innstillinger