EISA-pris til Primare

EISA-prisene deles ut av EXPERT IMAGING AND SOUND ASSOCIATION (EISA) som er en sammenslutning av journalister fra de viktigste lyd- og bildemagasinene i verden. Fra Norge er det Stereo+ som deltar. EISA-prisene har blitt delt ut siden 1982 og er en av de ypperste utmerkelsene i bransjen.

Primare er kanskje verdens mest innovative elektronikkprodusent om dagen. De siste 10 årene har de stått i spydspissen for utvikling og implementering av klasse D-forsterkerteknologi i sine produkter. I fjor lanserte Primare sin integrerte forsterker I15 Prisma. Kombinasjonen av det nye 3/4-dels høykvalitets-kabinettet, Hypex-forsterkerteknologi og strømmemodulen Prisma gjorde rent bord hos EISA-jurien, den ble kåret til årets forsterker 2018-2019.

I år har de gjort det igjen - og denne gangen med cd-spilleren CD35 Prisma og den integrerte forsterkeren I35!
Stereo+ skriver om kåringen:

"Som mottakere av en tidligere EISA-award fortsetter Primare sine vinnertokter med sin I35 forsterker og CD35 Prisma CD / Nettverksspiller. Forsterkeren er enkel, men den helt analoge konstruksjonen låter fantastisk og har masse krefter takket være selskapets forsterkerteknologi UFPD2."

Svært godt levert av Primare

Kombinasjonen av en førsteklasses CD-spiller med Prisma innebygget og Primares største integrerte forsterker I35 gjør rent bord. Den spiller med en musikalitet og tyngde som ikke tidligere har vært å oppdrive i denne prisklassen. Denne pakken leverer timesvis med lytteglede og er naturligvis designet slik at alt kan styres med én og samme fjernkontroll. Den innebygde trigger-løsningen gjør at hele systemet skrur seg på automatisk ved et enkelt trykk. Begge disse produktene er modulære, så ønsker man førsteklasses lydkvalitet, men ikke har behov for CD-spiller, kan man kjøpe seg en I35 Prisma. Foretrekker du derimot et fullanalogt oppsett uten innebygget streaming, kanskje er du en som foretrekker LP? Da lar du være å bruke penger på strømmemodulen Prisma, og kjøper deg et førsteklasses RIAA-trinn i stedet (Gjerne primares referanse-RIAA R35).

Oppgrader underveis om du ikke trenger DAC eller Prisma nå

Primare tilbyr modulbaserte produkter og modellene i 35-serien kan oppgraderes til Prisma funksjonalitet. Det betyr at en kan starte med for eksempel en I35 dersom en allerede har en streamer, CD-spiller eller annen kilde fra før, I35 har analoge innganger. Dersom en senere ser behovet for digital til analogkonverter (DAC), så kan DAC-kortet kjøpes og installeres i etterkant. Vil en ha Prisma-funksjonaliteten, så kan en da i neste steg kjøpe og installere Prisma-kortet. 

Prisma-modulen gir fantastiske muligheter for avspilling av musikk fra ulike kilder

Prisma strømmemodulen gir sømløs integrasjon mot Spotify Connect, Google Chromecast, Apple Airplay og streaming over UPnP/DLNA. I tillegg har Prisma-modulen Bluetooth. Prisma-modulen har selvfølgelig også egen app for nettbrett (kommer snart for smarttelefoner) og vil også i løpet av kort tid være Roon Ready og ha støtte for styring via Control 4 samt få Apple Airplay 2. Prisma gir også muligheter for multirom takket være multirom i Prisma i seg selv, via Chromecast-teknologien og på sikt også Airplay 2.


Prisma gjør også førstegangsinstallasjonen enkel, kjøper du for eksempel en forsterker med Prisma-kortet forhåndsinstallert går kort tid fra du har pakket den opp og til du kan strømme: Koble til høyttalerne dine, skru på forsterkeren og installer den med Google Home på få minutter. Den dukker automatisk opp som høyttaler i Spotify eller Tidal og det eneste du trenger å gjøre er å finne favorittmusikken din og trykke play.

EISA-pakken er I35 + CD35 Prisma. Husk at du har 30 dager åpent kjøp, fri frakt og fri retur. Ønsker du å vite mer eller har spørsmål?

  TA KONTAKT!

Merkelapp: primare, Primare Prisma, EISA
Relaterte produkter
kr 38 995,00
I35 DAC er sammen med I35 Prisma toppmopdellene av integrerte forsterkere fra Primare. I35 DAC har alt som Prisma-varianten har utenom streaming. Har du allerede en streamer du er fornøyd med, eller primært lytter til...
kr 29 995,00
CD35 Prisma er Primare sin absolutt beste og mest fleksible CD-spiller gjennom tidene. Den er utstyrt med et svært stillegående drivverk i referanseklassen og kombinerer dette med en svært vellydende digital til...
kr 34 995,00
I35 er toppmopdellen av integrerte forsterkere fra Primare. Dette er utgaven uten DAC og Prisma-strømmemodulen, og er derfor en ren analog integrert forsterker uten digitale innganger. UFPD2-teknologien byr på...
kr 25 995,00
CD35 er Primare sin absolutt beste og mest fleksible CD-spiller gjennom tidene. Den er utstyrt med et svært stillegående drivverk i referanseklassen og kombinerer dette med en svært vellydende digital til...
Relaterte artikler

Meny

Innstillinger